onsdag 7. juli 2010

Dag 16. Lørdag 3.juli 2010

Sen start på jenter som fikk servert drømmefrokost med deilig grovt brød, masse deilig pålegg og kokte egg!! Drømmekost i forhold til hurtigvarianten av havregrøt som ikke kokes, men bare "trekker" noen minutter..... Etter oppdatering av data og en takk til vertskapet for superb oppvarting, satte vi kursen videre sørover mot Namsos. Det var lett kuppert terreng i starten, for så å gli over i en herlig dalsykling som gikk slakt og flott oppover. Vi fant etter hvert ut at dette terrenget var litt kjedelig og søvndyssende, så vi måtte begge til med musikk på øret for å få tida til å gå litt fortere.

Freste forbi Overhalla som er fødestedet til Lise sin katt Bill! Hun vinket til husene vi passerte, men vi hadde ikke tid til å stogge. Lørdagskveld i Namsos fristet mer.... Merket fort at vi var i trønderriket da forbipasserende volvoer med gaulende mannfolk raste forbi i hundreognitti!! RAI RAI!! Morsomt med denne turen vår er alle kortbaneflyplassene vi passerer underveis. Vi Har nok passert endel av Widerøes rutenett allerede. For Lise som er tidligere eks-widerøeansatt er dette stor stas. Vi sykler stort sett rett forbi rullebanene, f.eks Stokmarknes, Sandnessjøen, Svolvær, Leknes etc. I namsos lå vi faktisk talt rett på utsiden av rullebanen! På en camping vel og merke. Vel, kun en digresjon.

Campinghytte over natta da det kom en skikkelig "tore-flo". 13,5 mil i dag er unnagjort og terrenget har forandret seg til mer mykere fjell og skogkledde åser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar