onsdag 7. juli 2010

Dag 17. Søndag 4. juli 2010

Hadde oss en lang og dryg etappe fra Namsos til Flakk som ligger på nordsida av byneset i Trondheim. Kom oss avgårde i ellevetida etter en lengre prat med en svært pratesjuk østlandsk syklist, som hadde mer enn nok med å fortelle om alle sine tidligere etapper innenlands i norge på sykkel...

Var egentlig forespeilet en dag uti ødemarka over mange mil, bare avbrutt av hvite høyballer langs veien i et flatt landskap. Ruta vår skulle følge riksvei 17 et stykke forbi Namdalseid og deretter over Malm langsetter Beisetfjorden og gjennom Skaudalen over Fosen-halvøya før vi skulle sette kursen mot Rørvik for ferge over Trondheimsfjorden til Flakk. Etter å ha tatt en tårevåt avskjed med en trofast følgesvenn, riksvei 17, la vi i vei på riksveien som skulle ta oss over Fosen. Det viste seg verken å være flatt eller øde. Det var faktisk ganske så kupert sykling langs fjorden og høyballene var det langt imellom. Fant oss til og med en butikk (som forsåvidt hadde stengt søndager...) på veien, men det var faktisk mer sivilisert enn antydet. Det ble en lang og dryg etappe etterhvert, turens lengste hittill - 162 km. Dette i tillegg til at Hege som har brygget på en forkjølelse de siste dagene, etter hvert fikk litt pusteproblemer i de verste kneikene og på slutten også hadde mistet stemmen og hadde antydning til feber(selv om hun ikke ville innrømme det..).

Vi kom oss iallefall endelig til Flakk, og campet der i telt rett etter ferjeleiet på Flakk Camping. Hege fikk seg en varm dusj og prøvde å sove seg frisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar