onsdag 7. juli 2010

Dag 18. Mandag 5.juli 2010

Vi fant ut etter frokost at formen til Hege ikke var "tilfredstillende" i det hele tatt!! STYGG hoste og fortsatt feber i kroppen førte til at hun måtte bite i det sure eplet, som da også var det mest fornuftige, og ta seg en buss til Trondheim for så å komme seg pr. buss til Molde. Hun tok der inn på hotell i sentrum for å pleie helsen til utpå neste dag engang i første omgang.

Med litt mer oppakning enn tidligere satte Lise av gårde fra Flakk med mål om å komme seg nærmest mulig Molde på en dag. Det var imidlertid en meget fresk motvind som kjempet imot på veien mot Orkanger. Der passerte hun 3 franskmenn som hadde overnattet ved samme camping, men som hadde startet en time tidligere. De la seg på hjul bak, og lettpakket og lettkledde som de var, trodde hun at de sikkert snart kom til å innhente henne. Men, konkurranse-instinktet er sterkere enn fornuften, og vips så var de langt bak. Etter å ha svingt av til Orkanger sentrum for litt handel og bespisning, så la hun på vei atter en gang langs E-39 mot Molde.

Veien bar over snaufjellet mot Vinjeøra i et forferdelig tordenvær og tilhørende byger. Vinjeøra viste seg å være et stusselig sted, med kun et offentlig toalett og enkel benk å tilby en våt og svett jente. Lise kom seg etter hvert til Valsøyfjord, der hun slo leir for natten på en innbydende camping med turens hittill beste sanitære forhold!! En sterk femmer fra en vikar-campinginspektør!. 13.5 mil for henne, mens feberfrostige Hege måtte slite seg 3 km gjennom sterkt trafikkert Trondheim sentrum. Det står mer respekt av det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar